nzh- noordzeehandling

Onze diensten

Voor u uitgelicht!

De diensten die Noordzee Handling zowel in België en in het buitenland aanbiedt, zijn zeer uiteenlopend: van het laden en lossen van nieuwe of tweedehands machines voor professioneel of recreatief gebruik, over interne verplaatsingen in uw bedrijfsgebouw tot complete fabrieksverhuizingen inclusief deskundige afbraak en (her)opbouw van de productielijnen.

 • Nzh industriele verhuizingen

  Intern verplaatsen van machines

  Uw bedrijf is voortdurend in beweging en uw fabrieksgebouw is aan een herstructurering toe. Dit is geen evidente zaak, maar geen nood, Noordzee Handling heeft het gepaste materiaal in huis om ook binnen in uw fabriekshall elke machine te verplaatsen. Met de nodige zorg en precisie nemen we de machine op en zetten die op zijn nieuwe plaats.

 • Nzh industriele verhuizingen - installatie productielijn

  Installatie van volledige productielijnen

  Bij de installatie van een volledig nieuwe productielijn bedienen wij u van A tot Z. We halen de machine(s) op bij de leverancier en transporteren deze naar de gevraagde plaats. Desgewenst nemen we ook de volledige opbouw voor onze rekening. Onze technici staan paraat om de installatie zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 • Nzh industriele verhuizingen - beurs

  Opbouw en afbraak van beurzen

  Bij professionele beurzen over gans Europa, in tal van sectoren, zijn we onze klanten van dienst met het transport, opbouw en afbraak van hun (nieuwste) machines. Dat deze technische hoogstandjes met de grootste zorg behandeld moeten worden, is voor Noordzee Handling een onvoorwaardelijke prioriteit.

  Bovendien vraagt de opbouw en afbraak van dergelijke beurzen een nauwgezette planning. Noordzee Handling coördineert dit proces nauwgezet, om een vlot verloop te garanderen en mogelijke schade tot een absoluut minimum te beperken.

 • Noordzeehandling - industriële verhuis

  Plaatsen van autoliften

  Om parkeerproblemen te verminderen, maken zowel openbare diensten als bedrijven en particulieren steeds meer gebruik van autoliften. In opdracht van heel wat constructeurs van autoliften neemt Noordzee Handling het transport en de installatie van het systeem voor zijn rekening. Dankzij onze ervaring en technische kennis kunnen we een snelle en correcte levering en installatie garanderen.

 • verplaatsing kleine machines - nzh industriele verhuizingen

  (Ver)plaatsen van kleine machines

  Ook voor particulieren, zoals de hobbyist die in zijn garage of hobbyruimte een machine wenst te plaatsen maar deze zelf niet kan (ver)plaatsen, staat Noordzee Handling ter beschikking. Wij zorgen voor het transport van kleine en grotere machines en helpen u desgewenst bij de installatie ervan.

Hulp nodig met het verplaatsen van uw machine?

We bedienen u steeds op uw wenken, op weekdagen en in het weekend, in zowel binnen- als buitenland. In welke sector u ook actief bent, professioneel of recreatief, wij verplaatsen elke machine met de grootste zorg en precisie!

Contacteer ons